Verzending en retourneren


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hendyamsterdam.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Een uitzondering op het herroepingsrecht is er wanneer er speciale persoonlijke producten zijn geleverd. 

 

Garantie

Je hebt recht op een goed product, dat je binnen de gestelde garantietermijn normaal moet kunnen gebruiken. Voor alle producten geld een garantietermijn van 6 maanden na aankoop. Als het geleverde product defect raakt binnen de garantieperiode, kun je een beroep doen op de garantie. Hendy Amsterdam zal bij een - na inspectie geconstateerd – defect jouw product repareren of vervangen door een nieuw of andere product.

Hendy Amsterdam garandeert niet de integriteit van uw smartphone. Krassen kunnen optreden door de splitsende metalen ringen of invloeden van buitenaf die in de telefooncase raken, omgaan met zorg en op eigen risico.


info@hendyamsterdam.com

KVK Nummer: 73967467
BTW Nummer: 859727233B01

Het formulier voor herroeping vind je hier.